Tilmeld dig nu


Er du allerede tilmeldt og ønsker at ændre din profil, så klik her.
 

Programmeringsfag for gymnasielærere

Aarhus Universitet udbyder faget Introduktion til programmering i foråret 2018.

Forløbet har et omfang på 10 ECTS og kan følges sideløbende med det daglige arbejde. Forløbet vil bestå af netbaseret undervisning med specielt udviklet videomateriale samt heldagsseminarer. 

Ansøgningsfristen er forlænget tom. 15. december 2017. 

I foråret 2017 udbød Aarhus Universitet for første gang forløbet Introduktion til programmering - læs artikel om forløbet her. Forløbet henvender sig i sær til de lærere, der ønsker at få undervisningskompetence i informatik/merkantil informationsteknologi på de gymnasiale uddannelser, eller som blot ønsker en faglig opdatering. 

Information: Faglige spørgsmål rettes til Michael E. Caspersen, tlf: 7027 6852, mail: mec@it-vest.dk. Hvis du har spørgsmål til adgangskrav og optagelse, kan du kontakte Efter- og Videreuddannelse, Arts Studier på mail evu.arts(at)au.dk eller tlf. 8716 1097. 

Fagpakken Undervisning i informatik 1

Fagpakken Undervisning i informatik 1 er for dig, der på sigt ønsker at opnå undervisningskompetence i faget informatik. På fagpakken vil du blive bekendt med centrale informatikbegreber, og du vil lære at anvende dem i din gennemførsel af undervisning i informatik. Fagpakken består af to enkeltfag på hhv. 10 og 5 ECTS.

Læs mere om indhold, undervisning m.m. omkring fagpakken Undervisning i informatik 1 her.

Målgruppe: Studieforløbet henvender sig generelt til gymnasielærere, der underviser eller skal undervise i informatik i gymnasiet, men kan også være relevant for lærere på andre uddannelsesinstitutioner.

En særlig prioriteret målgruppe er undervisere på HHX, hvor Informatik nu er obligatorisk.
Undervisningssted: I Aarhus og København. 

Pris: 18.000 kr. for hele forløbet (12.000 for første enkeltfag og 6.000 for andet enkeltfag). Hertil kan komme en mindre udgift til lærebøger.

Om ansøgning: Der er lukket for tilmelding, fagpakken er i gang. 

Om undervisningskompetence i faget informatik

Fagpakken, der her er udviklet, giver ikke i sig selv undervisningskompetence i Informatik, men den hjælper lærerne godt i gang og giver samtidigt grundlag for fortsat efter- og videreuddannelse mod en samlet sidefagskompetence i Informatik (90-120 ECTS).

Dette fagpakkeudbud er koordineret af Undervisningsministeriet, IT-Universitetet i København og It-vest - samarbejdende universiteter.

Om at læse på Master i it

En del gymnasielærere tager fagpakker på masteruddannelsen i it, enten af ren og skær faglig og personlig interesse eller for at opnå undervisningskompetence til it-fag på stx, htx, hhx eller eux. 

Få et overblik over alle fagpakker fordelt på uddannelsens tre linjer her:

Linjen i softwarekonstruktion
Linjen i interaktionsdesign og multimedier
Linjen i organisation

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til efteruddannelse for gymnasielærere, er du velkommen til at kontakte:

Michael E. Caspersen
E-mail: mec(at)it-vest.dK
Tlf.: 2338 2067

eller It-vest
E-mail: it-vest(at)it-vest.dk
Tlf: 7027 6850


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik