Tilmeld dig nu


Er du allerede tilmeldt og ønsker at ændre din profil, så klik her.
 

Fagpakken Undervisning i informatik 1 - efterår 2018

Fagpakken Undervisning i informatik 1 er for dig, der på sigt ønsker at opnå undervisningskompetence i faget informatik. På fagpakken vil du blive bekendt med centrale informatikbegreber, og du vil lære at anvende dem i din gennemførelse af undervisning i informatik. Fagpakken består af to enkeltfag på hhv. 10 og 5 ECTS. 

Fagpakken kører i skrivende stund og vil blive udbudt igen fra efteråret 2018. Der er åbnet op for modtagelse af ansøgninger. Klik her. Der findes også en printvenlig flyer for fagpakken. 

Målgruppe: Studieforløbet henvender sig generelt til gymnasielærere, der underviser eller skal undervise i informatik i gymnasiet, men kan også være relevant for lærere på andre uddannelsesinstitutioner.

En særlig prioriteret målgruppe er undervisere på HHX, hvor Informatik nu er obligatorisk.
Undervisningssted: I Aarhus og København. 

Pris: 18.000 kr. for hele forløbet (12.000 for første enkeltfag og 6.000 for andet enkeltfag). Hertil kan komme en mindre udgift til lærebøger.

Om ansøgning: Der tages imod ansøgninger. Klik her.

Om undervisningskompetence i faget informatik

Fagpakken, der her er udviklet, giver ikke i sig selv undervisningskompetence i Informatik, men den hjælper lærerne godt i gang og giver samtidigt grundlag for fortsat efter- og videreuddannelse mod en samlet sidefagskompetence i Informatik (90-120 ECTS).

Dette fagpakkeudbud er koordineret af Undervisningsministeriet, IT-Universitetet i København og It-vest - samarbejdende universiteter.

Om at læse på Master i it

En del gymnasielærere tager fagpakker på masteruddannelsen i it, enten af ren og skær faglig og personlig interesse eller for at opnå undervisningskompetence til it-fag på stx, htx, hhx eller eux. 

Få et overblik over alle fagpakker fordelt på uddannelsens tre linjer her:

Linjen i softwarekonstruktion
Linjen i interaktionsdesign og multimedier
Linjen i organisation

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til efteruddannelse for gymnasielærere, er du velkommen til at kontakte:

Michael E. Caspersen
E-mail: mec(at)it-vest.dK
Tlf.: 2338 2067

eller It-vest
E-mail: it-vest(at)it-vest.dk
Tlf: 7027 6850


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik