Tilmeld dig nu


Er du allerede tilmeldt og ønsker at ændre din profil, så klik her.
 

Efterår 2018

I efteråret 2018 kan du vælge mellem en række spændende fagpakker. Læs mere om de enkelte fagpakker her:

Download flyer

Mængden af data vokser og vokser, og det er derfor vigtigt med et godt databasedesign. Denne fagpakke giver et dybt teknisk kendskab til, hvordan databaser kan designes og anvendes effektivt i en softwarearkitektur.

Webpræsentation af Database design, udvikling og optimering.

Digital Innovation og Digital Transformation

Denne nye fagpakke gør dig i stand til at bygge bro mellem virksomhedens digitale strategi, it-strategi og forandringsledelse, så du kan udnytte de digitale muligheder til at transformere din virksomhed. Centralt for fagpakken er en studietur i uge 44 til New York. 

Webpræsentation: Digital Innovation og Digital Transformation 

Download flyer

Mange it-systemer volder overraskende mange problemer for brugerne. Lær, hvordan man skaber it-systemer til brugerne, og hvordan man tester, evaluerer og redesigner it-systemer, så de opnår høj usability.

Webpræsentation af Interaktionsdesign og usability-evaluering.

Download flyer

It kan bidrage afgørende til forretningsudvikling og innovation i din virksomhed. Lær hvordan – lige fra de første analyser til ledelse af implementering af nye eller forbedrede it-systemer.

Webpræsentation af It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

Download flyer

Som it-leder bliver du mødt med krav om, at virksomhedens it-investeringer skal levere tydelig forretningsmæssig værdi og bidrage til innovation og udvikling. Få ny viden om bl.a. gruppeledelse og forandringsledelse og bliv en endnu bedre it-leder.

Webpræsentation af It-lederen.

Download flyer

Vil du blive bedre til ledelse af it-projekter? Med denne fagpakke kan du styrke din evne til at organisere, lede og gennemføre it-udviklings- og implementeringsprojekter samtidig med, at du får et kritisk blik på projektledelsesmodeller og -metoder.

Webpræsentation af It-projektledelse.

Download flyer

It-sikkerhed er ikke kun et spørgsmål om teknologi. Det handler også i høj grad om adfærd, politikker, etik, jura og om risikostyring. Med denne fagpakke får du et helhedsorientereret syn på it-sikkerhed.

Webpræsentation af It-sikkerhed i organisationer.

Download flyer

Selv små softwarefejl kan føre til en alvorlig sikkerhedsrisiko for dem, der bruger din software. Forstå, hvordan fejl kan opstå, og lær at gennemføre en udviklingsproces med fokus på sikkerhed fra start til slut.

Webpræsentation af Sikker softwareudvikling.

Download flyer

Vil du opnå bedre oppetid, hurtigere performance og lettere vedligeholdelse af dine softwaresystemer, så har det stor betydning, hvordan du designer din softwarearkitektur. Dette fag giver redskaber til udvikling af større it-systemer.

Webpræsentation af Softwarearkitektur i praksis.

Download flyer

Mangler du de nødvendige kompetencer til at gennemføre og justere gymnasiale undervisningsforløb i Informatik? På denne fagpakke lærer du om centrale informatikbegreber, og hvordan du anvender dem i praksis.

Webpræsentation af Undervisning i informatik 1.

Download flyer

Brugerne af it-systemer og produkter med it bliver mere og mere kræsne. Med udgangspunkt i brugerne lærer du at arbejde professionelt og systematisk med design og test af oplevelsesorienterede it-produkter og -systemer.

Webpræsentation af User Experience Design.

PRÆSENTATION

Download dansk-engelsk præsentation af masteruddannelsen i it (pdf).

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Find svar i FAQ eller find vores e-mailadresser og telefonnumre under Kontakt og vejledning.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik