Ny fagpakke: Undervisning i interaktionsdesign

Fagpakken Undervisning i interaktionsdesign henvender sig i sær til dig, der på sigt ønsker at opnå undervisningskompetence i faget informatik. Du lærer at forstå interaktion teoretisk, æstetisk og etisk, og du lærer praktiske teknikker til at konstruere fysiske it-systemer (”computational things”) med brugerinvolvering, prototyper og co-design. Fagpakken gør dig også i stand til at opbygge undervisningsforløb, der anvender fagets designmetoder med praktiske øvelser til dine elever.

Periode: 2020 - med opstart primo februar. 

Ansøgningsfrist: Der er lukket for flere ansøgere.

Undervisningssted: Syddansk Universitet i Kolding.

Se videoer med lektor Jacob Buur, lektor Mette Gislev Kjærsgaard og adjunkt Jussi Mikkonen, som fortæller om fagpakken Undervisning i interaktionsdesign. Alle tre underviser på fagpakken i foråret 2020.

Læs om fagpakken her: Undervisning i interaktionsdesign

Om at læse på Master i it

Få et overblik over alle fagpakker fordelt på uddannelsens tre linjer her:

Linjen i softwarekonstruktion
Linjen i interaktionsdesign og multimedier
Linjen i organisation

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til efteruddannelse for gymnasielærere, er du velkommen til at kontakte:

Udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen 
E-mail: blh(at)it-vest.dk 
Tlf.: 7027 6852

eller It-vest
E-mail: it-vest(at)it-vest.dk
Tlf: 7027 6850

Ny masteruddannelse målrettet informatikundervisning forventes at blive en realitet

Som følge af det nye informatikfag i ungdomsuddannelserne er det blevet besluttet at påbegynde udvikling af en masteruddannelse til opfyldelse af de faglige mindstekrav for undervisere i informatik-faget på gymnasierne.

Den nye masteruddannelse er ikke formelt godkendt endnu, men forventes pt. at begynde i efteråret 2020 og vil blive etableret på Aarhus Universitet, men i et nationalt samarbejde med landets øvrige universiteter. (mere info følger her).

For at imødekomme det aktuelle behov for informatik-kompetencer indtil en ny masteruddannelse i informatikundervisning er i luften, udbyder masteruddannelsen i it flere fagpakker til undervisere, som du kan læse mere om på denne side.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik