DOWNLOAD FLYERS

Herunder kan du finde flyers om de aktuelle aktiviteter på Master i it i efteråret 2019. Klik på billederne for at hente flyer som pdf.

Ansøgningsfristen til de i alt 9 aktuelle fagpakker er 1. juni.

Få et overblik over fagpakkerne på masteruddannelsen i it i efteråret 2019.
Der udbydes 4 fagpakker på linjen i interaktionsdesign og multimedier, 4 fagpakker på linjen i organisation og 1. fagpakke på linjen i softwarekonstruktion.

Webpræsentation af aktuelle fagpakker.

Efterår 2019

I efteråret 2019 kan du vælge mellem en bred vifte af fagpakker. Læs mere om de enkelte fagpakker her:

Denne fagpakke er for dig, der på sigt ønsker at opnå undervisningskompetence i informatik, og som i den forbindelse mangler en teoretisk og praktisk viden om databaser.

Webpræsentation af Databaser for undervisere.

Lær at arbejde nytænkende med brugerinvolvering, problemløsning og design, så du kan skabe digitale services og produkter, der giver merværdi for kunden.

Webpræsentation af Design thinking og innovative designprocesser.

Digital Innovation og Digital Transformation

Denne nye fagpakke gør dig i stand til at bygge bro mellem virksomhedens digitale strategi, it-strategi og forandringsledelse, så du kan udnytte de digitale muligheder til at transformere din virksomhed. Centralt for fagpakken er en studietur i uge 40 til Toronto.-

Webpræsentation: Digital Innovation og Digital Transformation 

Mange it-systemer volder overraskende mange problemer for brugerne. Lær, hvordan man skaber it-systemer til brugerne, og hvordan man tester, evaluerer og redesigner it-systemer, så de opnår høj usability.

Webpræsentation af Interaktionsdesign og usability-evaluering.

Download flyer

It kan bidrage afgørende til forretningsudvikling og innovation i din virksomhed. Lær hvordan – lige fra de første analyser til ledelse af implementering af nye eller forbedrede it-systemer.

Webpræsentation af It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

En professionel håndtering af medarbejdernes vidensressourcer er en klar fordel, når nye og komplicerede opgaver skal løses. Lær hvordan du udnytter digitale teknologier til at håndtere, dele og skabe viden samt til understøttelse af organisatorisk udvikling.

Webpræsentation af Viden som konkurrenceparameter.

Teknologien muliggør online samarbejdsformer, som sparer os tid og rejseomkostninger, men som til gengæld udfordrer på andre måder. Med denne fagpakke bliver du i stand til at analysere og håndtere it-strategiske og it-ledelsesmæssige udfordringer omkring online projekter og processer.

Webpræsentation af Online ledelse, samarbejde og læring.

Download flyer

Mangler du de nødvendige kompetencer til at gennemføre og justere gymnasiale undervisningsforløb i Informatik? På denne fagpakke lærer du om centrale informatikbegreber, og hvordan du anvender dem i praksis.

Webpræsentation af Undervisning i informatik 1.

Download flyer

Brugerne af it-systemer og produkter med it bliver mere og mere kræsne. Med udgangspunkt i brugerne lærer du at arbejde professionelt og systematisk med design og test af oplevelsesorienterede it-produkter og -systemer.

Webpræsentation af User Experience Design.

PRÆSENTATION

Download dansk-engelsk præsentation af masteruddannelsen i it (pdf).

KOMPETENCEMESSE OM ROBOT/AUTOMATION OG IT

Hvilke kompetencer mangler der efter din mening inden for robot, automation og it? Deltag i kompetencemessen d. 19. juni i Odense, hvis du ønsker at få indflydelse på uddannelsesinstitutionernes efter- og videreuddannelsestilbud. Masteruddannelsen i it deltager på messen. Læs mere her.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik