Mandag 27. juni 2016

Tilmeldingen til efterårets fagpakker er stadig åben

Vil du styrke din it-profil, så er det nu, du skal søge. Syv spændende fagpakker starter omkring 1. september, og der er stadig åben for tilmelding.

Fagpakkerne, der udbydes i efteråret, er:

Har du brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte It-vest eller et af universiteterne.

Den nyeste viden om sundheds-it

Er du interesseret i udvikling, implementering og udnyttelse af sundheds-it-løsninger? 

Fagbladet Hospital Drift & Arkitektur har for nylig bragt en artikel om master-fagpakken 'It i sundheds- og plejesektoren: Implementering og gevinstrealisering'. 

I artiklen fortæller Claus Bossen, lektor ved Institut for Kommunikation og Kultur på Aarhus Universitet og underviser på faget, følgende om fagpakkens tidligere deltagere:  

”Kurset har samlet folk på tværs af firmaer og sundhedssektoren, og der har været både klinikere, teknikere og it-projektledere med. Der er en vældig diskussionslyst og en vældig lyst til at bringe egne erfaringer frem på bordet, og vi får at vide i evalueringerne, at det har været meget givtigt for deltagerne.”

Artiklen 'Masterfag sætter fokus på effekterne af sundheds-it' finder du både på www.master-it-vest.dk og i sin oprindelige form på side 36-37 i april-nummeret af Hospital Drift & Arkitektur.

God sommer

It-vest og universiteterne ønsker alle en rigtig god sommer. 

Vi glæder os til at byde såvel tidligere som nye studerende velkommen efter sommerferien. 


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik