INFORMATION OM CORONA PÅ DE TRE VESTDANSKE UNIVERSITETER

På grund af corona er de tre vestdanske universiteter, der udbyder master i it, pt. fysisk lukket ned. Undervisningen fortsætter virtuelt så vidt muligt. 

På denne side har vi samlet links til de tre universiteter, så du kan finde information og vejledning, hvis du har spørgsmål til dit igangværende forløb.

Link til Aalborg Universitet -  de henviser til, at du kontakter studiesekretæren på din nuværende fagpakke.

Link til Aarhus Universitet- for fuldtidsstuderende og studerende på efteruddannelse.

Link til Syddansk Universitet - for fuldtidsstuderende og studerende på efteruddannelse.

DU KAN STADIG EFTERUDDANNE DIG UNDER CORONA-TIDEN

Har du kig på en af de 9 fagpakker på master i it, der udbydes i efteråret 2020, så kan du trygt tilmelde sig. Flere af de fagansvarlige for efterårets udbud har allerede meldt ud, at de er i fuld gang med at forberede sig til at gennemføre deres fagpakke virtuelt, såfremt fysisk undervisning ikke bliver muligt pga. corona-restriktioner. 

I efteråret 2020 kan du bl.a. styrke dine kompetencer inden for sikker softwareudvikling, softwarearkitektur, interaktionsdesign, digitale kommunikationsteknologier, it-forretningsudvikling eller it-forandringsledelse. 

Du får et samlet overblik over de 9 aktuelle fagpakker på forsiden af www.master-it-vest.dk. De fleste af fagpakkerne har tilmeldingsfrist 1. juni. 

KONTAKT OS FOR VEJLEDNING

Ligesom hos universiteterne kan du hos It-vest fortsat få vejledning omkring Master i it.

Kontakt It-vest via it-vest(at)it-vest.dk eller på telefon 7027 6850. 


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik