NYHEDER

Herunder kan du finde links til vores seneste nyhedsbreve, hvor vi bringer nyt om masteruddannelsen i it.
Ønsker du at modtage kommende nyhedsbreve, kan du tilmelde dig via menuen til højre.

Nyhedsbreve

Se nyhedsbrev fra 12. december 2018
I dette nyhedsbrev kan du læse om de aktuelle fagpakker og masteruddannelsen i digital innovation, der også starter et nyt hold op i begyndelsen af 2019. 

Se nyhedsbrev fra 16. november 2018
I det nyhedsbrev kan du læse om de aktuelle fagpakker i starten af 2019, du kan se en video om fagpakken Arbejdspraksis og it, og du kan blive klogere på 3 faglige arrangementer, der snart finder sted.  

Se nyhedsbrev fra 2. november 2018
I dette nyhedsbrev kan du læse om vores faglige arrangement 'It-projekter med synlige resultater', der afholdes 22. november i Aarhus.

Se nyhedsbrev fra 26. oktober 2018
I dette nyhedsbrev får du en oversigt over alle de spændende fagpakker, du kan søge optagelse på lige nu, samt en kort omtale af dimissionsfesten for årets dimittender på masteruddannelsen i it, der blev afholdt 27. september 2018. 

 

 

 

"IT-SIKKERHED ER IKKE NOGET, MAN KUN GØR ÉN GANG"

Lektor Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet, underviser i foråret 2019 på fagpakken Netværkssikkerhed. Mød ham i denne artikel, hvor han udtaler sig om it-sikkerhedsområdet. 


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik