Nyt om master i it - 14. september 2010

Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev om master i it

Kære abonnent

Her har du første udgave af nyhedsbrevet Nyt om master i it, som afløser Nyt fra itev.dk.

Navneændringen hænger sammen med, at hjemmesiden for master i it har fået nyt design og nyt navn. Adressen er nu www.master-it-vest.dk. Den hidtidige adresse, itev.dk, peger dog hen på den nye side, så du kommer ikke til at gå forgæves, når du søger informationer om masteruddannelsen i it.

Målene med ændringerne på hjemmesiden har primært været:

  • mere overskuelige oversigter over fagpakker på master i it,
  • mere overskuelig præsentation af den enkelte fagpakke, 
  • et mere nutidigt design.

Vi håber, I er tilfredse med ændringerne. Hvis I falder over fejl og mangler på den nye hjemmeside, er I meget velkomne til at kontakte os på it-vest(at)it-vest.dk.

I det nye design er der også lavet plads til nye indholdselementer, som f.eks. deltagerprofiler og filmklip med underviserne. Det arbejder vi på for øjeblikket.


Kom til it-ledelsesseminar i Aalborg

It-lederens ændrede rolle og nye krav til it-organisationen er emnet for et it-ledelsesseminar tirsdag 28. september 2010 hos Center for IT-Ledelse ved Aalborg Universitet.

Seminaret indledes af seniorforsker dr. Nils Fonstad, INSEAD og tidligere MIT, der holder et indlæg med titlen "Building a Foundation for Agility: Fostering Key Skills and Effective Governance". Efterfølgende stiller Nils Fonstad og professor Pernille Kræmmergaard, leder af Center for IT-Ledelse, op til debat med tilhørerne omkring it-ledelse.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig senest 20. september.

Læs mere hos Center for IT-Ledelse.

Ny fagpakke i BPM på vej

Business Process Management and Innovation er titlen på en helt ny fagpakke, som Aalborg Universitet har på tegnebrættet til forårets undervisning. Fagpakkens mål er at give deltagerne kompetencer til at analysere, planlægge og lede udvikling og drift af integrerede forretningsprocesser. Der er særligt fokus på processer i forbindelse med store, komplekse virksomhedssystemer som f.eks. SAP.

Beskrivelse af fagpakken findes, sammen med de øvrige fagpakker der udbydes efter nytår, på www.master-it-vest.dk.

Ansøgningsfristen er 1. december.

Diplom i it - studiestart i oktober

Aarhus Universitet tilbyder med start sidst i oktober fagpakken Programmering af Store Objektorienterede Systemer på diplomuddannelsen i it. Fagpakken er én af de to obligatoriske fagpakker for dem, der vil tage hele diplomuddannelsen, og der er stadig ledige pladser.

Diplomuddannelsen i it giver teoretiske, analytiske og praktiske kompetencer til at medvirke ved udvikling og implementering af ny informationsteknologi. Den henvender sig til it-uddannede, der har lyst til at vide mere og udvikle deres faglige kunnen. Med uddannelsen får de også adgang til at læse videre på en masteruddannelse - f.eks. master i it.

Datamatikere kan bruge den aktuelle fagpakke i Programmering af Store Objektorienterede Systemer som et led i brobygningen til master i it, softwarekonstruktion.

Læs mere om Diplom i it.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik