Torsdag 24. november 2011

Husk ansøgning senest 1. december

Husk ansøgningsfristen 1. december til forårets fagpakker på masteruddannelsen i it. 

Der er 10 fagpakker på programmet:

Find beskrivelse og ansøgningsskema via links ovenfor. Ansøgningsskema sendes til det universitet, der udbyder fagpakken, så det er fremme senest torsdag 1. december.

Handelshøjskolen er blevet til Business and Social Sciences

Fusionen mellem det tidligere Handelshøjskolen i Århus - eller Aarhus School of Business - og Aarhus Universitet er efterhånden ved at være fuldbyrdet.

Derfor vil du som masterstuderende opleve, at du skal søge ind på, og at du bliver studerende på Aarhus Universitet, også hvis du følger fagpakker, der udbydes af det tidligere Handelshøjskolen på Fuglesangs Allé, eller du ønsker at skrive dit masterprojekt her. 

Handelshøjskolen/Aarhus School of Business er i dag en del af hovedområdet Business and Social Sciences på Aarhus Universitet, og efteruddannelsesaktiviteterne er placeret i AU Executive. Kontaktperson vedr. Master i it her er Henriette Andersen, mail: hena(at)asb.dk, tlf. pr. 28. november 2011: 8715 2482.

Dimissionsfest for færdige master i it

Er du en af de cirka 25, der lige nu er ved at skrive dit masterprojekt på masteruddannelsen i it - eller én af dem, der skal i gang med masterprojektet i foråret, så kan du godt reservere datoen torsdag 27. september 2012 i din kalender.

Fremover vil It-vest og de samarbejdende universiteter nemlig holde en årlig dimissionshøjtidelighed for de færdiguddannede master i it fra det forløbne år.

Gennemførelse af en masteruddannelse er en stor bedrift, som fortjener fejring, og volumen på masteruddannelsen i it er efterhånden så stor, at vi kan få en god fest ud af det.

Alle, der bliver færdige som master i it fra Aalborg Universitet, Aarhus Universitet eller Syddansk Universitet fra efteråret 2011 til sommeren 2012, vil automatisk blive inviteret til dimissionen den 27. september 2012.

Skulle du skifte mailadresse m.v. i mellemtiden, er du velkommen til selv at holde kontakten - f.eks. via nyhedsbrevet her.

<i>Ideen med en dimissionsfest for master i it blev afprøvet her i efteråret med så stor tilslutning, at det fremover skal være en årlig begivenhed.</i>

It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik