Fredag 20. april 2012

Indbydelse til to faglige arrangementer

Nuværende og tidligere master i it-studerende og andre it-professionelle indbydes til to forskellige, faglige arrangementer i Aarhus i nær fremtid:

 • Mød John Thackara onsdag 25. april 2012

  Aarhus Universitet og Arkitektskolen Aarhus inviterer til en åben forelæsning med designekspert og business provokatør John Thackara - forfatter til bogen "In The Bubble: Designing In A Complex World".

  Det sker onsdag 25. april 2012 på Arkitektskolen. Forelæsningen varer ca. en time og er med støtte fra it-vest åben for alle. Ingen tilmelding.

  Se Forelæsning med John Thackara.
 • Executive Dinner om ledelse af entreprise-arkitektur torsdag 10. maj 2012

  AU Executive ved Aarhus Universitet indbyder i samarbejde med it-vest til Executive Dinner med fokus på ledelse af entreprise-arkitektur torsdag 10. maj 2012 kl. 17.30-22.00.

  Aftenen byder på inspirerende oplæg under overskriften "Beyond and Below Local Alignment" ved Dr. Nils Fonstad, INSEAD eLab, og Dr. João Vieria de Cunha, The Technical University of Lisbon. De to er i Aarhus for at undervise i enterprise architecture på Master i it-fagpakken Ledelse af Virksomhedsarkitektur i de efterfølgende dage.

  Er du interesseret i at deltage i Executive Dinner - og har du ikke allerede fået en invitation - kan du rekvirere en invitation hos AU Executive på mit(at)asb.dk.

  Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig senest 3. maj.

Ledige pladser på fuldtidsforløb om User-oriented Product Design

Syddansk Universitet tager stadig imod flere ansøgere til den koncentrerede version af fagpakken Brugerorienteret produktdesign, der gennemføres som fuldtidsstudie over otte uger fra 1. maj 2012.

Fagpakken udbydes på engelsk og gennemføres i København. Den kan - på lige fod med andre fagpakker - indgå i en fuld masteruddannelse (dog ikke sammen med Brugerorienteret produktdesign på dansk!).

Se: User-oriented Product Design.

Informationsmøder om master i it

Husk forårets informationsmøder om masteruddannelsen i it:

- torsdag 26. april i Aarhus,
- torsdag 3. maj i Aalborg,
- tirsdag 8. maj i Kolding.

Invitér dine kolleger og venner til at komme med! Gerne tilmelding senest to dage før. Følg links ovenfor.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik