Onsdag 16. maj 2012

Husk ansøgningsfristen 1. juni

1. juni er ansøgningsfristen til efterårets fagpakker på masteruddannelsen i it.

Der er ni forskellige fagpakker at vælge mellem, så der skulle være noget for enhver, uanset om dine interesser ligger inden for it-ledelse, it-udvikling, it-implementering eller it-undervisning..

Linjen organisation
Én fagpakke er helt ny. Det er

der har fokus på at tilrettelægge og kommunikere forandringer, så de lykkes. Fagpakken gennemføres af forskere fra Institut for Læring og Filosofi ved Aalborg Universitet.

Efterårets øvrige fagpakker inden for linjen organisation er:

De to sidstnævnte fagpakker kan indgå i brobygningsforløb for datamatikere, der ønsker at blive optaget på masteruddannelsen i it, organisation.

Linjen softwarekonstruktion
Inden for softwarekonstruktion udbydes to fagpakker:

fra Institut for Datalogi ved henholdsvis Aalborg Universitet og Aarhus Universitet.

Linjen interaktionsdesign og multimedier
Efterårets to fagpakker inden for interaktionsdesign og multimedier er begge delvist nye.

har fokus på brugersiden af oplevelsesorienterede it-produkter og -systemer. Fagpakken er en nyudvikling af de to tidligere fagpakker Oplevelsesdesign og Digital Storytelling fra forskerne omkring Center for Anvendt Oplevelsesøkonomi og Center for Interaktive digitale medier på Aalborg Universitet.

  • Webkommunikation og sociale medier

har fokus på kommunikation og samarbejde via internet og sociale medier og er en nyudvikling af den tidligere fagpakke Interaktive digitale medier. Fagpakken kan indgå i brobygningsforløb for datamatikere, der ønsker at blive optaget på masteruddannelsen i it, Interaktionsdesign og multimedier. Den gennemføres af forskere fra Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier på Aarhus Universitet.

Kig nærmere på fagpakkerne via links herover og fortæl om dem til andre, som du mener kan være interesseret.

Særligt for gymnasielærere

Fra dette skoleår har gymnasierne kunnet tilbyde et nyt fag, Informationsteknologi, der er fælles for alle gymnasiale uddannelser STX, HHX, HTX og HF.

I den forbindelse er it-vest og de samarbejdende universiteter involveret i et projekt omkring udvikling af undervisningsmaterialer til det nye fag og uddannelse til gymnasielærerne.

Det resulterer i det kommende efterår i tre forskellige uddannelsestilbud:

  • Faget Introduktion til programmering (5 ECTS).
  • Kursus i brug af de nyudviklede undervisningsmaterialer.
  • Overblik over fagpakker fra masteruddannelsen i it, der kan give it-lærere på det nye fag inspiration til undervisningen.

Dimission 27. september 2012

At fuldføre en masteruddannelse er en stor præstation. Derfor vil It-vest og samarbejdets universiteter hvert år fejre de færdiguddannede fra masteruddannelsen i it ved en dimissionsfest, hvor der er plads til at nyde resultatet af de seneste års indsats i selskab med andre it-professionelle og god mad.

I år holdes dimissionsfesten torsdag aften 27. september.

Alle, der har afsluttet uddannelsen som Master i it fra Aarhus Universitet, Aalborg Universitet eller Syddansk Universitet i perioden fra ca. 1. september 2011 til ca. 31. august 2012 vil blive inviteret.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik