Mandag 26. november 2012

Ansøgningsfrist 1. december

Husk ansøgningsfristen 1. december til forårets fagpakker på Masteruddannelsen i it.

Der udbydes i alt ni fagpakker inden for uddannelsens tre linjer - alle med kursusstart sidst i januar eller først i februar 2013:

Interaktionsdesign og multimedier:

Organisation:

Softwarekonstruktion:

Alle ansøgninger behandles i december, og ansøgerne får besked om optagelse inden jul.

I den forbindelse afgøres det også, om der er tilstrækkeligt mange deltagere til den enkelte fagpakke. Derfor er det en god idé at overholde ansøgningsfristen.

Ny fagpakke om Globale projekter

Fagpakken "Globale projekter - håndtering af distribueret samarbejde og it" er et nyt tilbud blandt fagpakkerne på masteruddannelsen i it.

Fagpakken handler om de udfordringer og muligheder, som opstår, når virksomheder flytter hele eller dele af deres udviklingsprocesser - f.eks. softwareudvikling - offshore.

Forskningen viser, at sammenlignet med at drive lokale samarbejds- og udviklingsprocesser er globalt distribuerede processer og globalt samarbejde en særligt vanskelig disciplin på grund af geografiske, temporale, organisatoriske og kulturelle distancer, der vanskeliggør tæt samarbejde. Samtidig peger forskningen i retning af, at kulturelle forskelle med den rette tilgang kan blive en ressource for globale projekter og globalt samarbejde.

Fagpakkeansvarlig og underviser på fagpakken er lektor, ph.d. Lars Rune Christensen, der er involveret i forskningsprojektet  Next Generation Technologies for Global Software Development.

Fagpakken "Globale projekter - håndtering af distribueret samarbejde og it" udbydes af Aalborg Universitet med fire undervisningsseminarer a 2 dage i København.

Master i it-undervisere i Danskernes Akademi

Flere af underviserne på Masteruddannelsen i it optræder også i Danskernes Akademi på Danmarks Radio (DR2 og P1), hvor forskere via korte forelæsninger om aktuelle emner deler ud af deres viden.

Blandt underviserne på de aktuelle fagpakker kan du i Danskernes Akademi møde Reimer Ivang, der er en af underviserne på fagpakken It-organisationen.

På masteruddannelsens hjemmeside prøver vi at samle links til undervisernes forelæsninger i akademiet. Se dem her under Forskerne fortæller.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik