Torsdag 23. maj 2013

Usability-arbejde i softwarevirksomheder

En softwarevirksomhed, der ønsker at styrke usability-arbejdet, kan vælge forskellige strategier - for eksempel at uddanne egne medarbejdere eller involvere brugerne.

Tirsdag 11. juni 2013 kan du høre om forskning i og erfaringer med forskellige strategier ved arrangementet "Usability-arbejde i softwarevirksomheder". Det foregår på Aalborg Universitet, og bag arrangementet står BrainsBusiness ICTNORCOM, Infinit og masteruddannelsen i it på Aalborg Universitet.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig senest 6. juni.

Læs mere om arrangementet hos BrainsBusiness.

Informationsmøde i Kolding

Du kan endnu nå at komme til informationsmøde om masteruddannelsen i it her i foråret. Det foregår på mandag 27. maj kl. 15.00 på Syddansk Universitet i Kolding.

Læs mere her:

  • Informationsmøde i Kolding 27. maj 2013.

Fortæl det til kolleger og bekendte, som du mener, kan være interesseret.

Husk ansøgningsfristen 1. juni

Husk, at 1. juni er ansøgningsfristen til de fleste fagpakker under masteruddannelsen i it. På Syddansk Universitet i Kolding er fristen for ansøgning til fagpakken "It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder" sat til 1. august.

Når du overholder ansøgningsfristen, giver du universiteterne mulighed for at vurdere interessen for de enkelte fagpakker og for at forberede dig bedst muligt til uddannelsesforløbet.

Hvis der efter ansøgningsfristen er ledige pladser på nogle af fagpakkerne, vil de kunne besættes senere. 

De aktuelle fagpakker er

Har du en masterplan?

Har du taget tre fagpakker, og overvejer du at krone din indsats med et masterprojekt og titlen Master i it? Så husk, at du skal søge senest 1. juni, hvis du vil i gang med masterprojektet nu.

Du kan på Master i it's hjemmeside læse mere om Masterprojektet.

Og du kan se, hvad nogle af de færdiguddannede Master i it har skrevet masterprojekt om i vores Mastergalleri.

 


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik