Onsdag 14. august 2013

Ledige pladser til de hurtige

Lige om lidt begynder undervisningen på efterårets fagpakker på masteruddannelsen i it.

Er du kommet i tanker om, at du gerne vil være med, så kan du skynde dig at søge ind på én af de ledige pladser på holdene. 

Der er mulighed for at blive klogere på at undersøge og forbedre brugbarheden i dine it-produkter, få kompetencer til at styrke sammenhængen mellem it og forretning i din virksomhed, få ny viden om databaser, digital kommunikation, brugertræning eller ...

Master i it giver dig mange muligheder for at udvide dine it-kompetencer - i bredden eller i dybden.

Se det aktuelle udbud af fagpakker på hjemmesiden www.master-it-vest.dk.

It-doktor

Lektor Jesper Kjeldskov, Aalborg Universitet, laver andet end at undervise på Master i it-fagpakken Interaktionsdesign og usability-evaluering.

Her i sommer har han således forsvaret sin doktorafhandling om interaktionsdesign til mobile enheder. Heri gør han op med den hidtidige designproces, hvor brugeren er i centrum. I stedet skal det være hele konteksten, produktets omgivende virkelighed, der skal være udgangspunkt for udviklingen, mener han.

På Aalborg Universitets hjemmeside kan du læse en artikel om Jesper Kjeldskovs doktorafhandling.

Varmt til lykke

30 studerende har her i sommer sat kronen på deres master i it-værk med masterprojekt og afsluttende eksamen, så de nu kan kalde sig Master i it.

Stort til lykke til alle.

Det er 14 fra linjen i organisation, 12 fra linjen i softwarekonstruktion og 4 fra linjen interaktionsdesign og multimedier.

En del af dem kan du allerede finde i vores Mastergalleri - til inspiration for andre, der kunne tænke sig at sammensætte tre fagpakker og et masterprojekt til en hel uddannelse og en ny titel.

Dimittendfesten for alle, der har afsluttet Master i it inden for det seneste år, holdes i år torsdag 26. september. Invitationer er på vej til dimittenderne.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik