Onsdag 30. oktober 2013

Informationsmøde 5. november i Aarhus

Tirsdag 5. november holder vi informationsmøde om masteruddannelsen i it, hvor du kan høre om uddannelsen og om de fagpakker, der udbydes efter nytår. 

Mødet foregår kl. 16.00-18.15 i Incuba, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.

Læs mere og tilmeld dig her:

Fortæl det gerne til kolleger og bekendte, som du mener, kan være interesseret.

Otte fagpakker på programmet efter nytår

Masteruddannelsen i it byder på otte forskellige fagpakker efter nytår. Der er noget både for it-ledere, -udviklere, -designere og -undervisere. Se den samlede liste herunder.

Ansøgningsfristen til fagpakkerne er 1. december. Undervisningen starter fra 17. januar og fremefter - afhængigt af, hvilken fagpakke du vælger.

Du kan læse om de aktuelle fagpakker på uddannelsens hjemmeside.

Linjen i softwarekonstruktion:

Linjen i interaktionsdesign og multimedier:

Linjen i organisation:

Varmt til lykke

Torsdag 26. september fejrede vi, at 39 it-professionelle inden for det seneste år har afsluttet deres uddannelse til Master i it.

En stor del af de færdiguddannede var mødt op til en hyggelig aften sammen med vejledere og andre fra universiteterne, der er tilknyttet uddannelsen.

Siden masteruddannelsens start i 2006 har i alt 1102 it-professionelle været indskrevet på tilsammen 2311 fagpakker. Indtil nu har 136 gennemført en fuld masteruddannelse bestående af tre fagpakker og et masterprojekt og kan kalde sig Master i it.

<i>En stor del af dem, der nu kan kalde sig Master i it, samlet til dimissionsfest 26. september</i>.

It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik