Tirsdag 18. marts 2014

Invitation til to eksklusive arrangementer

Aarhus Universitet og It-vest inviterer til to spændende arrangementer for it-professionelle de kommende uger.

Onsdag 26. marts: Seminar on the Challenges of Megaprojects
Kl. 14.00-17.00.
Indlæg fra Alexander Budzier, Oxford University, Peer Roer Pedersen, Jyske Bank, og Kaspar Bo Laursen, Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

Arrangør: Center for It-projektledelse og innovation ved Aarhus Universitet og It-vest.

Deltagelse er gratis. Begrænset antal pladser. Tilmelding senest 21. marts.
Læs mere og tilmeld dig her.

Torsdag 10. april: Crowdsourcing for Innovation: Objective Factors and Subjective Realities
Kl. 16.00-17.30.
Indlæg ved Natalia Levina fra Stern Business School ved New York University.

Arrangør: School of Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet og It-vest.

Deltagelse er gratis. Begrænset antal pladser. Tilmelding senest 2. april.
Læs mere og tilmeld dig her.

Ændret rytme for softwarekonstruktion-fagpakker

Fra efteråret 2014 ændres udbudsrytmen for Master i it-fagpakker på linjen i softwarekonstruktion, så deltagerne undgår overlap eller pause mellem to fagpakker.

Fremover vil nye fagpakker på linjen begynde cirka hver 9. måned, når de forrige fagpakker er slut. Efterårets to fagpakker på linjen: It-sikkerhed og Business intelligence: Analyse af store databaser begynder således begge 30. oktober.

Fagpakkerne på linjen varer trekvart år, men hidtil er nye fagpakker begyndt hvert halve år samtidig med fagpakkerne på de øvrige to linjer. Det har betydet, at deltagere, der ønsker at tage flere fagpakker inden for softwarekonstruktion, enten har haft et overlap på 2-3 måneder, hvor de har fulgt to fagpakker, eller de har skullet vente 3-4 måneder, inden næste fagpakke gik i gang.

Fagpakke om it til sundheds- og plejesektoren

Arbejder du med it i og til plejesektoren, bør du kigge nærmere på fagpakken It i sundheds- og plejesektoren: implementering og gevinstrealisering, der udbydes på masteruddannelsen i it til august 2014.

Fagpakken er tidligere blevet udbudt med fokus på implementering af it til hospitalssektoren, men fokus udvides nu til også at omfatte it til plejesektoren.

Den gennemføres af School of Business and Social Sciences i samarbejde med Institut for Æstetik og Kommunikation ved Aarhus Universitet. Ansøgningsfristen er 1. juni.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik