Torsdag 1. maj 2014

Informationsmøder 6. og 9. maj

6. maj i Kolding og 9. maj i Aarhus holder It-vest og universiteterne informationsmøder om masteruddannelsen i it. Kom og hør om uddannelsens opbygning, de tre linjer og aktuelle fagpakker:

Tirsdag 6. maj kl. 16.00-17.30 på Syddansk Universitet i Kolding. Mere info og tilmelding.
Fredag 9. maj kl. 14.30-16.00 på Aarhus Universitet i Aarhus. Mere info og tilmelding.

Fortæl det til kolleger og andre bekendte, som du mener, kan være interesseret.

The Dark Side of the Internet

Overvejer du at tage Master i it-fagpakken It-sikkerhed til efteråret, så har du fredag 2. maj mulighed for at møde fagpakkens underviser Claudio Orlandi og snuse til emnet.

Claudio er én af oplægsholderne ved arrangementet "The Dark Side of the Internet", der afholdes som et led i Internet Week Denmark.

Deltagelse er gratis, men arrangørerne ser gerne, at du tilmelder dig.

Læs mere og tilmeld dig The Dark Side of the Internet.

Eksklusivt arrangement om sundheds-it

Healthcare IT: Challenges and Strategies for Adoption er overskriften for et spændende arrangement fredag 9. maj kl. 16-19 på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences:

Her kan du høre indlæg ved både Digitaliseringsstyrelsens direktør Lars Frelle-Petersen og den internationalt anerkendte forsker Wendy Currie, professor ved Audencia School of Management.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig senest mandag 5. maj. Læs mere og tilmeld dig her.

Læs interviews om de kommende fagpakker

"Mit største udbytte fra fagpakken er de metoder, teorier og den praktiske erfaring, jeg fik under forløbet. Set i bakspejlet var fagpakken med andre ord en god støtte for mig set i forhold til de opgaver, jeg samtidig skulle løse på mit arbejde."

Sådan fortæller Nanna Lund blandt andet om sine oplevelser på fagpakken Interaktive fysiske produkter.

Du kan nu læse interviews med tidligere deltagere på en lang række af fagpakkerne på Master i it og hente inspiration til dit eget valg af fagpakke.

Find dem på hjemmesiden under Studerende fortæller.

Ny brochure om Master i it

It-vest har udgivet en ny brochure om masteruddannelsen i it: Skab forandring med it.

Skriv til os på it-vest(at)it-vest.dk, hvis du gerne vil have tilsendt en eller flere brochurer til dig selv og/eller dine kolleger.

Eller læs e-brochuren.

Følg os!

It-vest er til stede på både LinkedIn og Google+, hvor vi jævnligt lægger nyt op om masteruddannelsen i it samt vore øvrige aktiviteter.

Følg os på LinkedIn og Google+.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik