Torsdag 18. september 2014

BI eller It-sikkerhed - start til oktober

To fagpakker på Master i it's linje i softwarekonstruktion har studiestart 30. oktober. Tag et kig på dem, hvis du interesserer dig for Business Intelligence eller It-sikkerhed:

  • Business Intelligence: Analyse af store databaser
    Med de rigtige business intelligence-teknikker kan virksomheders og organisationers mange data samles, grupperes, struktureres, analyseres og dermed udnyttes til gavn for virksomheden.

  • It-sikkerhed
    Et brandvarmt emne, hvor både du og din virksomhed står sig godt ved at være på forkant. Fagpakken giver teoretisk og praktisk forståelse for teknikker, der sikrer fortrolighed, integritet og tilgængelighed.

Hvis du vil sikre dig en plads på et af holdene, så send din ansøgning snarest.
Fortæl det også gerne til en ven, som du mener kan have glæde af en af fagpakkerne.

Invitation til konference om it-ledelses-kompetencer 9. oktober

Behovet for it-ledelse som forudsætning for innovation og værdiskabelse i virksomhederne har aldrig været større og kan kun forventes at vokse. Derfor har It-vest deltaget i et EU-projekt, der skulle afdække, hvilke kompetencer it-ledere har brug for, og resultatet præsenteres på en konference i Aarhus torsdag 9. oktober kl. 9.00-13.00.

Du er hermed inviteret.

På konferencen kan du høre om

  • it-trends og deres betydning for, hvilke kompetencer og hvilke former for it-ledelse der er brug for,
  • hvad er it-ledelse, og hvordan skiller de bedste it-ledere sig ud fra de andre,
  • it-leder-uddannelse og It-vests bidrag hertil.

Som et led i projektet har It-vest lavet en stor undersøgelse blandt Master i it-studerende. Resultater herfra indgår i præsentationen på konferencen.

Konferencen er gratis. Læs mere og tilmeld dig her:
E-leadership skills for innovation and competitiveness

Business Process Management and Innovation er tilbage

Den populære fagpakke Business Process Management and Innovation er i foråret 2015 tilbage på programmet for Master i it.

Fagpakken gennemføres nu af School of Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet med Sune Dueholm Müller som fagansvarlig. Han lover, at deltagerne vil få konkrete redskaber til at forstå og analysere en virksomheds eller organisations processer, og indsigt i hvordan it-systemer kan understøtte en optimering af processerne, så der skabes mest muligt værdi for virksomheden og dens kunder.

Læs her om Business Process Management and Innovation.

Vi arbejder lige nu på at få fastlagt undervisningsdatoer m.v. på alle syv fagpakker, der udbydes i foråret 2015. Du kan se hele det aktuelle udbud af fagpakker på Master i it her: www.master-it-vest.dk


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik