Torsdag 23. oktober 2014

Informationsmøder i Kolding og Aarhus

It-vest og universiteterne inviterer til informationsmøder om masteruddannelsen i it:

 • Torsdag 30. oktober kl. 16.30 i Kolding. (Bonus: Her kan du også komme inden for i Syddansk Universitets helt nye hus!)
 • Tirsdag 4. november kl. 16.00 i Aarhus.

Mere information og tilmelding via links herover.

Fortæl det gerne vil kolleger og andre bekendte, som du mener kan være interesseret.

Syv fagpakker om it-ledelse, innovation, brugerdreven udvikling m.v.

Masteruddannelsen i it frister med syv forskellige fagpakker med start omkring 1. februar 2015. Ansøgningsfristen er 1. december.

Læs mere via links herunder:

 • Arbejdspraksis og it
  It-systemer skal understøtte arbejdsprocesser, som de er. Ikke, som vi tror, de er. Lær, hvordan du udvikler og tilpasser it-systemer til virkelighedens arbejdspraksis.

 • Brugerorienteret produktdesign
  Hvis du inddrager brugerne i udvikling af produkter og serviceydelser, hjælper de dig med at målrette innovationsindsatsen til markedet og med at holde projektet på sporet.

 • Business Process Management and Innovation
  Få overblik over virksomhedens forretningsprocesser og indblik i, hvordan it kan udnyttes til at modellere, forbedre, lede og innovere processerne.

 • Digital kommunikation
  Lær at navigere i det nye medielandskab på internettet og find ud af, om og hvordan de digitale og sociale medier kan udnyttes til intern og ekstern kommunikation.

 • Globale projekter - håndtering af distribueret samarbejde og it
  Bliv klædt på til at indgå i og lede it-udviklingsprojekter på tværs af geografiske, organisatoriske, tidsmæssige og kulturelle skel.

 • Interaktionsdesign og usability-evaluering
  Mange it-systemer volder overraskende mange problemer for brugerne. Kom foran konkurrenterne ved at teste, evaluere og udvikle it-systemer med fokus på brugerne.

 • It-lederen
  Udvikl dine kompetencer som en it-leder, der skal bidrage til både at understøtte, udvikle og innovere forretningen.

Konference om it-ledelses-kompetencer

It-teknologiens betydning for såvel produktion, som administration og innovation i virksomheder og organisationer er uomtvistelig. It bruges af alle i organisationen, og it-lederen bliver dermed den person, der skal have det mest holistiske syn på virksomhedens aktiviteter og muligheder.

Den slags personer er svære at finde, og It-vest har derfor deltaget i et EU-projekt, der skulle afdække, hvilke kompetencer it-ledere har brug for.

Resultaterne fra projektet blev præsenteret på en konference i Aarhus torsdag 9. oktober, og slides fra konferencen er nu tilgængelige her: http://eskills-guide.eu/events/denmark/

Billeder fra konferencen findes her: It-vest på Google+


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik