Mandag 9. marts 2015

Informationsmøde på Arts, Aarhus Universitet

I morgen, tirsdag 10. marts, er der informationsmøde om masteruddannelser på Arts, Aarhus Universitet.

Her kan du blandt andet høre om masteruddannelsen i it og de to aktuelle fagpakker: Webkommunikation og sociale medier samt Design Thinking og innovative designprocesser (NY - se præsentation nedenfor).

Læs mere om informationsmødet, der afholdes kl. 17-19.

Design thinking og innovative designprocesser

Design thinking er en måde at arbejde med designorienterede tilgange til at se nye og innovative muligheder for at skabe it-produkter og it-baserede services og til at håndtere eksisterende udfordringer.

Til efteråret tilbyder masteruddannelsen i it en helt ny fagpakke om Design thinking og innovative designprocesser.

Fagpakken giver teoretisk og analytisk viden om innovation og kreativitet i brugercentrerede designprocesser og indsigt i designtænkning og service design som udgangspunkt for udviklingsprojekter. Deltagerne får også erfaring med metoder og teknikker, de som it-medarbejdere kan benytte til tilrettelæggelse af innovative designevents og -projekter.

Læs beskrivelse af Design thinking og innovative designprocesser.

Masteruddannelsen i it har i alt seks nye fagpakker og seks klassikere på programmet til efteråret. Vi vil den kommende tid præsentere dem her i nyhedsbrevet.

Efteruddannelsesmesse i Odense

Syddansk Universitet holder tirsdag 17. marts Efteruddannelsesmesse i Odense, hvor du kan høre om masteruddannelsen i it.

Syddansk Universitet tilbyder tre fagpakker på masteruddannelsen i it.

Aktuel er fagpakken It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder, der udbydes igen til efteråret.

Fagpakken giver både teoretisk og anvendelsesorienteret viden om, hvordan it kan bidrage afgørende til forretningsudvikling og innovation i små og mellemstore virksomheder. Fagpakken giver overblik over hele forløbet fra de indledende analyser til ledelse af implementering af nye eller forbedrede it-systemer.

Læs mere om Efteruddannelsesmesse på Syddansk Universitet, der afholdes kl. 15-19.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik