Onsdag 28. oktober 2015

Vi præsenterer: 13 aktuelle fagpakker

Planlægningen af forårets undervisning på masteruddannelsen i it er i gang, og du kan nu finde de fleste detaljer på hjemmesiden. Herunder er en lille appetitvækker til hver af de 13 fagpakker, der udbydes efter nytår.

Ansøgningsfristen er 1. december.

 • Arbejdspraksis og it
  Digitalisering skal tage udgangspunkt i arbejdsprocesser og i brugernes behov, som de er. Ikke, som vi tror, de er. Lær, hvordan du analyserer og tilpasser it-systemer til virkelighedens arbejdspraksis.

 • Database design, udvikling og optimering
  Lær at designe avancerede databaser med både geodata og temporale data, der kan håndtere mange samtidige forespørgsler, mange opdateringer og kommunikation med mange forskellige applikationer. 

 • Digitale spil
  Digitale spil breder sig fra drengeværelset til kultur, erhverv, uddannelse og samfund. Få indblik i mediets potentialer som forandringsskabende interaktionsform i mange forskellige kontekster.

 • Enterprise Information Search and Management - Ny fagpakke
  Udvikl digitale løsninger til at søge, indeksere og samle information på tværs af virksomhedens mange dokumenttyper. I f.eks. videnstunge organisationer, forskningsenheder, ministerier o.lign.

 • Informationsarkitektur
  Få viden og metoder til at strukturere indhold på hjemmesider og i andre it-systemer, så brugerne kan finde – og bliver præsenteret for – dine data, når de har brug for dem.

 • Interaktive fysiske produkter
  Kravene til brugeroplevelse og nye former for interaktion med digitale produkter bliver stadigt større. Lær at udvikle betjening af fysiske produkter og at involvere brugerne i udviklingsarbejdet.

 • It-projektledelse
  En populær fagpakke, der giver dig redskaberne til at forstå, hvad der foregår i og omkring et it-projekt, og evne til at løfte opgaven som projektleder.

 • It-strategi og organisation
  En moderne it-organisation skal bidrage til innovation af virksomhedens produkter og processer – samtidig med, at driften skal fungere. Få forretning og it til at mødes med fokus på organisering og strategi.

 • It-uddannelse og brugertræning
  Lær at designe, udvikle og gennemføre it-brugertrænings- og it-uddannelsesforløb ud fra en analyse af behovet for eksempel i forbindelse med it-implementeringsprojekter.

 • Online ledelse
  Få redskaber til at praktisere effektiv og værdiskabende online ledelse i forbindelse med både strategiske og ledelsesmæssige it-opgaver, hvor aktørerne er spredt i kultur, tid og sted.
 • Sikker softwareudvikling - Ny fagpakke
  Selv små softwarefejl kan føre til en alvorlig sikkerhedsrisiko for dem, der bruger din software. Forstå, hvordan fejlene kan opstå, og lær at gennemføre en udviklingsproces med fokus på sikkerhed fra start til slut. Fagpakken kan indgå i en specialisering i it-sikkerhed.

 • Softwarearkitektur i praksis
  Faget for dig, der vil sikre bedre oppetid, hurtigere performance og lettere vedligeholdelse i dine softwaresystemer.

 • Vidensdeling, it og organisation
  It kan være med til at skabe og understøtte nye former for samarbejde. Få indblik i mulighederne for vidensdeling ved hjælp af it - med særligt fokus på sociale medier og social software.

Studiestart er omkring 1. februar 2016 - bortset fra fagpakkerne på linjen i softwarekonstruktion, der har studiestart omkring 1. april.

Kan du se dig selv som master i it-studerende?

Når underviserne byder velkommen til undervisningen på master i it, er lidt mere end hver tredje af deltagerne nye studerende. De øvrige har taget et eller flere fag tidligere.

Hver 4. master i it-studerende er kvinde.
12 % kommer fra Sjælland.
59 % har en bachelor- eller diplomingeniøruddannelse eller tilsvarende. 41 % har en kandidat- eller civilingeniøruddannelse.

Få meget mere at vide om, hvem der læser master i it, og hvad de får ud af det her: Hvem læser master i it?

Husk informationsmødet 2. november

It-vest og Aarhus Universitet holder informationsmøde om masteruddannelsen i it mandag 2. november kl. 16.00-17.30.

Fortæl det til kolleger eller andre bekendte. Tilmelding her: Informationsmøde 2. november.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik