Torsdag 23. december 2010

Ledige pladser på master i it efter nytår

Lige nu er der ledige pladser på ni af de ti fagpakker på masteruddannelsen i it, som de vestdanske universiteter satser på at gennemføre i foråret.

Efter ansøgningsfristen 1. december er fagpakken It-strategi fuldtegnet, men på følgende ni fagpakker er der stadig ledige pladser:

Arbejdspraksis og it
Brugbarhed
Brugerorienteret produktdesign
Business Process Management and Innovation
It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder
It-lederen
Modeldrevet, komponentbaseret udvikling af indlejret software
Softwarearkitektur i praksis
Webapplikationsudvikling

Er du interesseret, så brug juledagene til at få skrevet din ansøgning og send den, så universiteterne har den straks i det nye år. Undervisningen på fagpakkerne begynder sidst i januar eller først i februar.

Du finder ansøgningsskema til den enkelte fagpakke via link herover eller i den samlede oversigt på www.master-it-vest.dk.

Bog og fagpakke om it-gevinst i SMV

Forskerne bag master i it-fagpakken "It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder" har udgivet en bog om samme emne.

Bogen "Succes med it-implementering i små og mellemstore virksomheder" giver gode råd til de mange mindre virksomheder, der kunne have glæde af en større udnyttelse af it-teknologi. Forbedringer i implementeringen af it-systemer kan give en effektiviseringsgevinst på mindst 25 % for små og mellemstore virksomheder, mener forskerne.

Den nye bog vil danne grundlag for fagpakken It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder, der giver deltagerne viden og redskaber til at analysere, planlægge og gennemføre forretningsudvikling ved brug af it.

Fagpakken gennemføres af forskere fra Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på Syddansk Universitet i Kolding, og undervisningen starter 28. januar 2011.

Der er ansøgningsfrist til fagpakken 21. januar 2011.

Innovationskonference i Sønderborg

For interesserede i brugerdreven innovation holder Syddansk Universitet i Sønderborg den 13.-15. januar 2011 konferencen Participatory Innovation Conference (PINC 2011).

På konferencen kan deltagere fra forskellige discipliner udfordre hinanden på, hvordan man organiserer brugerstudier og brugersamarbejde, leder og indkøber brugerdreven innovation og udvikler nye forretningsmodeller sammen med brugere.

Konferencen gennemføres af forskningscentret SPIRE, der arbejder med brugerdreven innovation. Forskere herfra står blandt andet også bag de to master i it-fagpakker  Brugerorienteret produktdesign og Interaktive fysiske produkter.

Glædelig jul og godt nytår

 

Fra It-vest og universiteterne bag masteruddannelsen i it vil vi gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at byde såvel tidligere som nye studerende velkomne på uddannelsen i 2011.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik