Onsdag 11. november 2015

Faglig formiddag om effektiv videndeling

Aalborg Universitet indbyder til netværksmøde om Effektiv videndeling på arbejdspladsen tirsdag 17. november kl. 9.00-11.30 i Aalborg.

Der vil være oplæg om Proactive Reviews og Kreativ vidensanvendelse og innovation i udviklingsprocesser, og der er mulighed for networking over morgenkaffen.

Arrangementet gennemføres af forskerne bag Master i it, organisation, og Master i ikt og læring. Det er muligt at følge det fra AAU København via video streaming.

Tilmelding skal ske senest fredag 13. november kl. 15.00.

Morgenmøde om digitalt lederskab

Aarhus Universitet indbyder til morgenmøde om 'Digital leadership for it and non-it professionals: Recent insights and implications fra MIT CISR' med oplæg (på engelsk) fra Nils Fonstad, der er forsker ved MIT Center for Information Systems Research. 

Arrangementet foregår torsdag 3. december kl. 8.30-10.30 i Aarhus. Det er et led i en serie morgenmøder under den fælles overskrift Digital innovation og forretningsudvikling arrangeret af masteruddannelsen i Forretningsudvikling, it og innovation.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Nils Fonstad vil være kendt af master i it-studerende fra fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur, hvor han har været gæsteunderviser gennem flere år.

Nye interviews om fagpakker

Hvad har andre fået ud af at tage en fagpakke på masteruddannelsen i it? Hvorfor valgte de netop den fagpakke? Hvordan har de kunnet bruge deres nye viden i det daglige arbejde?

Sådanne spørgsmål er relevante, hvis man overvejer at tilmelde sig en konkret fagpakke. Til alle fagpakker, der har været gennemført tidligere, ligger der derfor nu et interview på uddannelsens hjemmeside, hvor en tidligere deltager giver sine svar på spørgsmålene.

Der er adgang til interview om fagpakken fra den enkelte fagpakkepræsentation.
Du finder også alle interviews under Studerende fortæller.

Masterfag giver bonus på bundlinjen

Ny viden om brugervenlighed og tests fra masteruddannelsen i it har været med til at flytte udviklingsprocesserne hos TC Electronic og give konkrete resultater, der kan aflæses i salgstallene.

Det kan man læse om i en artikel på Jobfinder, der er en del af mediehuset Ingeniøren.

Den fagpakke, der omtales i artiklen hedder i dag Interaktionsdesign og usability-evaluering.

 

 


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik