Mandag 21. december 2015

Ledige pladser på forårets fagpakker

I dagene omkring 1. februar begynder undervisningen på fire fagpakker på masteruddannelsen i it. De tre af dem har ledige pladser, så du kan stadig nå at søge ind, hvis du har lyst til at få ny viden og kompetencer inden for

Fagpakken It-strategi og organisation har ikke ledige pladser, men du kan sende en ansøgning, hvis du ønsker at komme på venteliste.

På linjen i softwarekonstruktion begynder forårets fagpakker 7. april, og her kan du også stadig søge ind. De udbudte fagpakker i foråret 2016 er:

Skal du være Master i it i?

  • Skal du i gang med dit masterprojekt på Master i it, organisation, i foråret 2016?

Så notér dig datoen fredag 12. februar, hvor der holdes opstartsseminar i Aarhus for alle, der skal i gang med deres masterprojekt på linjen - uanset hvilket universitet du er tilknyttet.

  • Skal du i gang med dit masterprojekt på Master i it, softwarekonstruktion, i foråret 2016?

Så har du mulighed for at begynde på masterprojektet i april.
Normalt følger arbejdet med masterprojektet semestrene, men da de aktuelle fagpakker på linjen i softwarekonstruktion slutter til april, vil der være mulighed for at begynde på masterprojektet på det tidspunkt og afslutte midt på efteråret 2016. Den nøjagtige tidsplan aftales med vejlederen. Husk at søge ind på masterprojektet.

Læs mere om Masterprojektet.

Nye e-læringstiltag på Database design, udvikling og optimering

Deltagerne på fagpakken Database design, udvikling og optimering, der udbydes til foråret 2016, vil blive mødt af en række nye undervisningsformer, som skal være med til at styrke udbyttet af fagpakken.

"For at imødegå ”stoftrængsel” på seminardagene er gennemgang af de mere simple emner lagt ud i podcasts. Dette frigiver tid på seminarerne til at se grundigere på de mere komplekse emner", fortæller fagansvarlig Kristian Torp.

Andre initiativer skal styrke henholdsvis den teoretiske og den praktiske del af undervisningen, forklarer han.

Dels kan deltagerne arbejde med en række quizzer både online og på papir og teste sig selv, lige så mange gange, de vil, i, om de har fanget hovedkoncepterne i fagets teorier. Dels bliver der stillet en række laboratorieøvelser til rådighed, hvor deltagerne skal arbejde i praksis med konkrete softwarepakker og større data sæt. 

Læs her, hvor Kristian Torp fortæller om de nye e-læringstiltag.

Glædelig jul og godt nytår

It-vest og universiteterne bag masteruddannelsen i it ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vi glæder os til at byde såvel tidligere som nye studerende velkommen i 2016.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik