Onsdag 17. februar 2016

Digital Backdoors - how to uncover and close them

Nogle digitale bagdøre laves bevidst - andre opstår på grund af fejl i netværk eller software. Ønsker du og din virksomhed at undgå de digitale bagdøre, så kan du få glæde af It-vests morgenarrangement tirsdag 8. marts om 'Digital Backdoors - how to uncover and close them'.

Ved arrangementet får du tre oplæg om kryptologi, botnets, sikker softwareudvikling m.v. fra de forskere, der underviser på specialiseringen i It-sikkerhed på masteruddannelsen i it.

Læs mere og tilmeld dig 'Digital backdoors - how to uncover and close them'.

Om it-ledelse - Hvor svært kan det være?

It-ledere fra LEGO, Danske Bank og home fortæller torsdag 3. marts ved et formiddagsarrangement på Aarhus BSS om, hvordan it påvirker og spiller sammen med forretningen. Lektor Andrea Carugati, der også underviser på masteruddannelsen i it, sætter it-udviklingen i perspektiv.

Du er inviteret. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding senest 28. februar.
Se mere Om it-ledelse - Hvor svært kan det være?

Søg ind på software-fag nu

Tre fagpakker på masteruddannelsen i it's linje i softwarekonstruktion begynder til april, og du kan stadig nå at søge ind.

  • Sikker softwareudvikling er en helt ny fagpakke, der stiller skarpt på sikkerhed i udviklingsprocessen, fordi selv små softwarefejl kan føre til alvorlige sikkerhedsrisici. Fagpakken kan indgå i en specialisering i It-sikkerhed.
  • Database design, udvikling og optimering giver dig kompetencer til at designe avancerede databaser, der kan håndtere mange samtidige forespørgsler, mange opdateringer og kommunikation med mange forskellige applikationer.
  • Softwarearkitektur i praksis er for dig, der vil have styr på både de klassiske dyder inden for softwarearkitektur og de nyeste trends som micro-services, lambda-arkitektur, BigData, NoSQL og map-reduce.

Det er også muligt at påbegynde specialet på linjen i softwarekonstruktion til april.

Læs mere om fagpakkerne her: Master i it, softwarekonstruktion.

Udbudsplan for organisation er opdateret

Udbudsplanen for masteruddannelsen i it er blevet opdateret, og især på linjen i organisation er der flyttet rundt på flere af fagpakkerne.

Så tjek det nye udbud og læg din plan for, hvordan din Master i it skal se ud.
Du finder oversigten her: Master i it, organisation.

Digital fabrikation og designtænkning for lærere og pædagoger

Lærere og pædagoger, der ønsker at undervise i digitale designprocesser, kan nu få hjælp på masteruddannelsen i it gennem det nye fag Digital fabrikation og designtænkning.

Faget er et resultat af forskningsprojektet Fablab@School, som beskrevet i Aarhus Universitets artikel Ny uddannelse skal styrke lærernes digitale kompetencer.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik