Mandag 3. oktober 2016

Arrangement om The Business of Innovation

Aarhus BSS indbyder til Executive Reception om "The Business of Innovation: A Silicon Valley Perspective" med oplæg af John Murray, der er forsker og leder ved The Computer Science Laboratory, SRI International, Silicon Valley i Californien.

Tid og sted: Torsdag 6. oktober kl. 15.00-17.00, Aarhus BSS, S-bygningen, Fuglesangs Allé 4, Aarhus V. 

Efter John Murrays oplæg vil der være en let buffet og mulighed for networking. Det er gratis at deltage.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

10 fagpakker at vælge mellem i foråret 2017

Tid til at udbygge dine faglige kompetencer? Masteruddannelsen i it har 10 fagpakker på programmet til foråret 2017 med undervisningsstart omkring 1. februar. Ansøgningsfristen er 1. december 2016.

Oversigt over de aktuelle fagpakker: 

 • Business Intelligence: Analyse af store databaser
  For virksomheder er det ofte en udfordring at få udnyttet og struktureret datamængderne. Lær Business Intelligence-teknikker, så du kan designe og udvikle et komplet Business Intelligence-system. 
 • It-sikkerhed og kryptologi  
  It-sikkerhed er et aktuelt emne, som aldrig før. På denne fagpakke får du både teoretisk og praktisk indsigt i, hvordan du skaber software, der kan modstå trusler og misbrug af data.

 • Indlejret software til realtime- og loT-systemer 
  Denne fagpakke giver dig dyb forståelse for udvikling af pålidelig software til indlejrede systemer, der skal overholde tidskrav og indgå i større netværk – herunder i loT-løsninger.
 • Brugerorienteret produktdesign 
  Hvis du inddrager brugerne i udvikling af produkter og serviceydelser, hjælper de dig med at målrette innovationsindsatsen til markedet og med at holde projektet på sporet.

 • Interaktionsdesign og usability-evaluering 
  Mange it-systemer volder overraskende mange problemer for brugerne. Kom foran konkurrenterne ved at teste, evaluere og udvikle it-systemer med fokus på brugerne.

 • Arbejdspraksis og it
  Digitalisering skal tage udgangspunkt i arbejdsprocesser og i brugernes behov, som de er. Ikke, som vi tror, de er. Lær, hvordan du analyserer og tilpasser it-systemer til virkelighedens arbejdspraksis.

 • Business Process Management and Innovation 
  Få overblik over virksomhedens forretningsprocesser og indblik i, hvordan it kan udnyttes til at modellere, forbedre, lede og innovere processerne.

 • Globale projekter: håndtering af distribueret samarbejde og it
  Bliv klædt på til at indgå i og lede it-udviklingsprojekter på tværs af geografiske, organisatoriske, tidsmæssige og kulturelle skel.

 • It-sikkerhed i organisationer 
  It-sikkerhed er ikke kun et spørgsmål om teknik. Det handler i høj grad om adfærd, politikker, etik, jura og om risikostyring – få et bredt overblik på denne fagpakke. 

 • Teknologidrevet Supply Chain Innovation 
  Med afsæt i Supply Chain-området giver denne fagpakke konkrete redskaber til, hvordan man kan forbedre sin forretning ved hjælp af teknologidrevet innovation i forsyningskæderne.

Tillykke til 31 nye Master i it

31 studerende afsluttede i studieåret 2015/16 en hel uddannelse til Master i it. 22 fra linjen i organisation, 7 fra linjen i softwarekonstruktion og 2 fra linjen i interaktionsdesign og multimedier.

Der blev holdt dimissionsfest 22. september 2016 - en hyggelig aften med taler og fagligt fællesskab.

Du kan møde mange af de færdiguddannede Master i it i vores Mastergalleri og se, hvordan de har sammensat deres uddannelse, og hvad de har skrevet masterprojekt om.

Master it-dimittender fra studieåret 2015/2016 samlet til dimissionsfest.

It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik