Tirsdag 2. maj 2017

Gratis arrangement: Få tips til at øge din virksomheds konkurrencekraft

Masteruddannelsen i it indbyder til fagligt morgenarrangement med titlen: 

ØG DIN KONKURRENCEKRAFT MED DIGITALISERING

Arrangementet byder på tre spændende oplæg, der hver især tager afsæt i, hvordan en virksomhed kan øge sin konkurrencekraft via digitalisering. Til arrangementet kan du høre om følgende:

 • 'Forretningsudvikling med it i et SMV-perspektiv' ved professor Jan Stentoft

 • 'Kommunikation i digitale rum' ved lektor Christian Dalsgaard og cand.public. Anders H. Larsen
   
 • 'Virksomhedsarkitektur i en digital tidsalder' ved professor Andrea Carugati 


Forskerne kommer fra Syddansk Universitet og Aarhus Universitet og er tilknyttet masteruddannelsen i it. 

Tidspunkt: Mandag 15. maj fra kl. 08.00 - 10.00. 
Sted: Incuba (i kælderetagen), Åbogade 15, 8200 Aarhus Nord

Alle med interesse i området er velkomne. Tilmelding er nødvendig.

Vælg mellem 8 fagpakker til efteråret

Ønsker du ny teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for udvikling, udnyttelse eller ledelse af it? Her får du en kort introduktion til hver af efterårets fagpakker på masteruddannelsen i it. Gå på opdagelse og læs mere på hjemmesiden. Ansøgningsfristen er 1. juni. 

Oversigt over de aktuelle fagpakker: 

 • Pålidelig software og softwarearkitektur
  Denne fagpakke klæder dig på til – både på det kodenære og det arkitektoniske niveau – at udvikle softwaresystemer med høj grad af pålidelighed.

 • Netværkssikkerhed
  Lær at forstå og identificere de trusler, der kan være mod virksomheders netværk, og opnå kompetencer til at kunne inddæmme angreb, hvis de alligevel sker. 

 • Data Science og Big Data (NYT FAG)
  Få indblik i Data science-begreber, data mining og machine learning, så du kan designe og udvikle komplette, avancerede Big Data-løsninger.

 • Design thinking og innovative designprocesser 
  Lær at arbejde nytænkende med brugerinvolvering, problemløsning og design, så du kan skabe digitale services og produkter, der giver merværdi for kunden.

 • Digitale kommunikationsteknologier (NYT FAG)
  Få ny viden om tilrettelæggelse og udvikling af digitale kommunikationsteknologier. Fagpakken udbydes på to linjer – vælg mellem et organisatorisk eller designmæssigt perspektiv. 

 • It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder
  It kan bidrage afgørende til forretningsudvikling og innovation i din virksomhed. Lær hvordan – lige fra de første analyser til ledelse af implementering af nye eller forbedrede it-systemer. 

 • Ledelse af virksomhedsarkitektur
  Bliv rustet til at udvikle, lede og udnytte virksomhedsarkitektur, så din virksomhed kan drage mest mulig nytte af sine it-systemer til gavn for forretningen.

 • It-forandringsagenten – håndtering af den menneskelige faktor
  Bliv en endnu mere kompetent forandringsagent med fokus på de menneskelige udfordringer, der følger med implementering af it-forandringsprojekter i organisationer.


www.master-it-vest.dk har vi samlet de mest almindelige spørgsmål omkring optagelse, fagpakker, brobygning m.v. Se vores FAQ her. 


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik