Onsdag 10. maj 2017

Start uge 20 med en faglig indsprøjtning - helt gratis

Skal du med til Master i it's faglige morgenarrangement mandag 15. maj, så er det nu, du skal tilmelde dig. 

Arrangementets titel er 'Øg din konkurrencekraft med digitalisering', og emnet vil blive diskuteret ud fra tre interessante vinkler af undervisere fra masteruddannelsen i it. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Husk ansøgningsfristen 1. juni

1. juni er ansøgningsfristen til efterårets fagpakker på masteruddannelsen i it.

Der er 8 forskellige fagpakker at vælge mellem, så der skulle være noget for enhver, uanset om dine interesser ligger inden for udvikling, udnyttelse eller ledelse af it. 

Ny fagpakke
Digitale kommunikationsteknologier er en helt ny fagpakke, og den vil blive gennemført som et online forløb uden fremmøde. Målgruppen er personer, der arbejder med eller skal til at arbejde med tilrettelæggelse og udvikling af digitale kommunikationsteknologier i såvel private som offentlige virksomheder. Fagpakken erstatter to tidligere udbudte fagpakker: Digital kommunikation og Webkommunikation og sociale medier. 

Særligt for Digitale kommunikationsteknologier er også, at du både kan tage fagpakken på linjen i organisation og på linjen interaktionsdesign og mulitimedier (brobygningsfagpakke). Forskellen mellem de to linjer er 3. enkeltfag. 

Efterårets øvrige fagpakker er:

Linjen i organisation

Linjen i interaktionsdesign og multimedier 

Linjen i softwarekonstruktion

Du har mulighed for at downloade flyers for fagpakkerne og fortæl gerne om dem til andre, som du mener kan være interesseret.

Titlen som Master i it

Når du har gennemført tre fagpakker på masteruddannelsen i it, har du mulighed for at skrive masterprojekt og efter bestået eksamen opnå titlen Master i it.

Et masterprojekt giver mulighed for, at du kan fordybe dig i et emne og skabe ny viden til gavn for dig selv og din virksomhed. Projektets omfang er 15 ECTS. Sammen med en vejleder vælger du det emne, du vil skrive masterprojekt om, og du kan få vejledning undervejs i processen. 

Læs mere om masterprojektet. Vil du i gang til efteråret, er ansøgningsfristen 1. juni. 

Udbudsplan opdateret

Udbudplanen for masteruddannelsen i it er blevet opdateret. I den forbindelse er følgende ændring på linjen i organisation værd at bemærke: 

It-strategi og organisation udbydes i foråret 2018 - ikke i efteråret 2018 som først annonceret.
It-projektledelse udbydes i efteråret 2018 - ikke i foråret 2018 som først annonceret. 

Tjek det nye udbud og læg din plan for, hvordan din Master i it skal se ud.

Find en samlet oversigt over alle fagpakkerne.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik