Onsdag 4. oktober 2017

8 spændende fagpakker i foråret 2018

Har du brug for at styrke din digitale profil? Undervisningen på masteruddannelsen i it indeholder en stærk kobling mellem teori og praksis, så du straks kan gå ud og anvende din nye viden fra studiet i dit daglige arbejde.

Er du interesseret i en af de otte fagpakker i foråret 2018, så husk at søge om optagelse senest 1. december 2017.  

Oversigt over de aktuelle fagpakker: 

Linjen i organisation

 • Arbejdspraksis og it 
  Digitalisering skal tage udgangspunkt i arbejdsprocesser og i brugernes behov. Lær, hvordan du analyserer og tilpasser it-systemer til virkelighedens arbejdspraksis.

 • Globale projekter - håndtering af distribueret samarbejde og it
  Bliv klædt på til at indgå i og lede it-udviklingsprojekter på tværs af geografiske, organisatoriske, tidsmæssige og kulturelle skel.

 • It-strategi og organisation
  Få viden om, hvordan du kan designe og lede en it-organisation professionelt, så koblinger mellem forretning og it styrkes med fokus på organisering og strategi.

 • It til vidensdeling og organisationsudvikling
  Få redskaber til at analysere, tilrettelægge og implementere vidensdeling ved hjælp af it. Faget vil give en bred introduktion til teknologier, der kan understøtte relationer mellem medarbejdere. 

 • Teknologidrevet Supply Chain Innovation
  Med afsæt i Supply Chain-området giver denne fagpakke konkrete redskaber til, hvordan man kan forbedre sin forretning ved hjælp af teknologidrevet innovation i forsyningskæderne. 

Linjen i interaktionsdesign og multimedier 

 • Digitale spil 
  Få viden og erfaring med de potentialer, der ligger i digitale spil som aktivitet og oplevelse i en konkret kontekst, eksempelvis i en virksomhed, skole eller i en kulturinstitution. 

 • Informationsarkitektur
  Få viden og metoder til at strukturere indhold på hjemmesider og i andre it-systemer, så brugerne kan finde – og bliver præsenteret for – dine data, når de har brug for dem.

 • Interaktive fysiske produkter 
  Kravene til brugeroplevelse og nye former for interaktion med digitale produkter vokser. Lær at udvikle betjening af fysiske produkter, og hvordan du involverer brugerne i udviklingsarbejdet.

I foråret 2018 udbyder masteruddannelsen i it ikke fagpakker på linjen i softwarekonstruktion. De næste software-fagpakker begynder i efteråret 2018. Få en samlet oversigt over software-fagpakkerne her

Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte It-vest eller et af universiteterne.

Tillykke til 43 nye Master i it - godt gået!

43 studerende afsluttede i studieåret 2016/2017 en hel uddannelse til Master i it. 21 fra linjen i organisation, 13 fra linjen i softwarekonstruktion og 9 fra linjen i interaktionsdesign og multimedier.

Der blev holdt dimissionsfest 28. september 2017 - en hyggelig aften med middag, taler og fagligt fællesskab.

En række billeder fra festen kan ses på uddannelsens Facebook-side. 

Du kan desuden møde mange af de færdiguddannede Master i it i vores Mastergalleri og se, hvordan de har sammensat deres uddannelse, og hvad de har skrevet masterprojekt om.

Master i it-dimittender fra studieåret 2016/2017 samlet til dimissionsfest. 


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik