Fredag 24. november 2017

Nye interviews med de studerende

Hvordan har du brugt din viden fra masteruddannelsen i dit arbejde? 

Det er et af de spørgsmål, vi stiller en masterstuderende, når vi interviewer vedkommende omkring forløbet på en udvalgt fagpakke.

Her i efteråret har vi lavet en række nye interviews. Du kan nu bl.a. møde: 

Kristian Kolind Sprogøe, souschef i IT Skade-afdelingen i Topdanmark Forsikring og tidligere studerende på fagpakken Globale projekter - håndtering af distribueret samarbejde og it. Omkring sit forløb på fagpakken siger han bl.a.: 

”Jeg er blevet bedre til at analysere, forstå og reflektere over de processer, der sker omkring et it-projekt, der bevæger sig over landegrænser, og hvor forskellige kulturer mødes." 

Blandt de nye interviews kan du også læse om Ejnar Jensen, lektor på Viborg Tekniske Gymnasium og tidligere studerende på fagpakken Digitale spil. Han udtaler bl.a.: 

"Undervisningen har givet mig mange konkrete eksempler og modeller for læring, altså en anden form for didaktik, som jeg i dag lader mig inspirere af i mit daglige arbejde."

Find alle vores interviews med masterstuderende under Studerende fortæller.


Ansøgningsfristen nærmer sig

Overvejer du eller din kollega at tage et fag til foråret på masteruddannelsen i it? Så husk, at ansøgningsfristen er 1. december.  

Oversigt over de udbudte fagpakker i foråret 2018: 

Linjen i organisation

 • Arbejdspraksis og it 
  Digitalisering skal tage udgangspunkt i arbejdsprocesser og i brugernes behov. Lær, hvordan du analyserer og tilpasser it-systemer til virkelighedens arbejdspraksis.

 • Globale projekter - håndtering af distribueret samarbejde og it
  Bliv klædt på til at indgå i og lede it-udviklingsprojekter på tværs af geografiske, organisatoriske, tidsmæssige og kulturelle skel.

 • It-strategi og organisation
  Få viden om, hvordan du kan designe og lede en it-organisation professionelt, så koblinger mellem forretning og it styrkes med fokus på organisering og strategi.

 • It til vidensdeling og organisationsudvikling
  Få redskaber til at analysere, tilrettelægge og implementere vidensdeling ved hjælp af it. Faget vil give en bred introduktion til teknologier, der kan understøtte relationer mellem medarbejdere. 

 • Teknologidrevet Supply Chain Innovation
  Med afsæt i Supply Chain-området giver denne fagpakke konkrete redskaber til, hvordan man kan forbedre sin forretning ved hjælp af teknologidrevet innovation i forsyningskæderne. 

Linjen i interaktionsdesign og multimedier 

 • Digitale spil 
  Få viden og erfaring med de potentialer, der ligger i digitale spil som aktivitet og oplevelse i en konkret kontekst, eksempelvis i en virksomhed, skole eller i en kulturinstitution. 

 • Informationsarkitektur
  Få viden og metoder til at strukturere indhold på hjemmesider og i andre it-systemer, så brugerne kan finde – og bliver præsenteret for – dine data, når de har brug for dem.

 • Interaktive fysiske produkter 
  Kravene til brugeroplevelse og nye former for interaktion med digitale produkter vokser. Lær at udvikle betjening af fysiske produkter, og hvordan du involverer brugerne i udviklingsarbejdet.


Har du spørgsmål til uddannelsen? Tjek vores FAQ og bliv bl.a. klogere på adgangskrav, ansøgningsprocedure, og hvordan en fagpakke er opbygget.

Kontakt og vejledning


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik