Tirsdag 19. december 2017

Vi modtager stadig ansøgninger til forårets fagpakker

Der er stadig ledige pladser på flere af fagpakkerne på masteruddannelsen i it, der starter omkring 1. februar 2018. Har du eller din kollega lyst til at styrke jeres faglighed, så er det nu, I skal sende en ansøgning afsted.  

Vi tager imod ansøgninger til: 

Linjen i organisation: 
It-strategi og organisation 
It til vidensdeling og organisationsudvikling 
Teknologidrevet Supply Chain Innovation

Linjen i interaktionsdesign og multimedier: 
Digitale spil
Interaktive fysiske produkter

Ansøgningsfristen til fagpakken It-strategi og organisation er 8. januar 2018. Ansøgningsfristen til de øvrige fagpakker er 15. januar 2018. 

Brug for hjælp til ansøgningen? Tjek vores guide 'Hvordan søger jeg ind'. 

Ny udviklingschef for Master i it

Pr. 1. december 2017 er Bettina Lundgaard Hansen startet som udviklingschef hos It-vest, en stilling hun overtager efter Michael E. Caspersen, der i dag er direktør for It-vest. Bettina Lundgaard Hansen skal hovedsageligt arbejde med udvikling af efter- og videreuddannelsesaktiviteter samt med området Computational Thinking. Aktuelt kommer hun fra et job som chefkonsulent i Styrelsen for IT og Læring under Undervisningsministeriet.

Bettina Lundgaard Hansen er oprindeligt uddannet datamatiker og har blandt en lang række efter- og videreuddannelsesaktiviteter selv gennemført uddannelsen til Master i it, linjen i organisation. Hun kender derfor uddannelsen indefra og ser meget frem til at fortsætte arbejdet med udvikling af efter- og videreuddannelse på it-området.

Har du brug for vejledning omkring masteruddannelsen i it eller øvrige spørgsmål m.m., er du velkommen til at kontakte Bettina på blh(at)it-vest.dk

Glædelig jul og godt nytår

It-vest og universiteterne bag masteruddannelsen i it ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi glæder os til at byde såvel tidligere som nye studerende velkommen i 2018.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik