Tirsdag 24. april 2018

Efterårets fagpakker - ansøg nu

Har du brug for at bygge videre på din digitale erfaring eller opnå viden inden for et nyt område? Undervisningen på masteruddannelsen i it kobler teori og praksis, så du kan anvende dine nye kompetencer fra studiet i dit daglige arbejde. 

I efteråret 2018 kan du vælge mellem 13 fagpakker. Husk at søge om optagelse senest 1. juni 2018.  

Efterårets fagpakker er: 

Linjen i organisation

 • It-sikkerhed i organisationer
  It-sikkerhed er ikke kun et spørgsmål om teknologi. Det handler i høj grad også om adfærd, politikker, etik, jura og om risikostyring. Med denne fagpakke får du et helhedsorientereret syn på it-sikkerhed. Fagpakken kan indgå i en specialisering i it-sikkerhed. 

 • It-projektledelse
  Vil du blive bedre til ledelse af it-projekter? Med denne fagpakke kan du styrke din evne til at organisere, lede og gennemføre it-udviklings- og -implementeringsprojekter samtidig med, at du får et kritisk blik på projektledelsesmodeller og -metoder. 

 • It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder 
  It kan bidrage afgørende til forretningsudvikling og innovation i din virksomhed. Lær hvordan – lige fra de første analyser til ledelse af implementering af nye eller forbedrede it-systemer.

 • It-lederen
  Som it-leder bliver du mødt med krav om, at it-investeringer skal levere tydelig forretningsmæssig værdi og bidrage til innovation og udvikling. Få ny viden om gruppeledelse, forandringsledelse og kommunikation, og bliv en endnu bedre it-leder. 

 • It i sundheds- og plejesektoren: implementering og gevinstrealisering
  Kompleksiteten og sikkerhedskravene i sundheds- og plejesektoren er høje. På denne fagpakke lærer du de særlige udfordringer, der er ved it-systemer, sikkerhed, projektstyring og organisering i sundheds- og plejesektoren.

 • Digital Innovation og Digital Transformation - NYHED
  Denne nye fagpakke gør dig i stand til at bygge bro mellem virksomhedens digitale strategi, it-strategi og forandringsledelse, så du kan udnytte de digitale muligheder til at transformere din virksomhed. Centralt for fagpakken er en studietur i uge 44 til New York. 

Linjen i interaktionsdesign og multimedier 

 • User Experience Design 
  Brugerne af it-systemer og it-produkter bliver mere og mere kræsne. Med udgangspunkt i brugerne lærer du at arbejde professionelt og systematisk med design og test af oplevelsesorienterede it-produkter og -systemer.

 • Interaktionsdesign og usability-evaluering
  Mange it-systemer volder overraskende mange problemer for brugerne. Lær, hvordan du skaber brugervenlige it-systemer, og hvordan du tester, evaluerer og redesigner it-systemer, så de opnår høj usability.

 • Undervisning i informatik 1 
  Mangler du de nødvendige kompetencer til at gennemføre og justere gymnasiale undervisningsforløb i informatik? På denne fagpakke lærer du om centrale informatikbegreber, og hvordan du anvender dem i praksis.  

Linjen i softwarekonstruktion

 • Database design, udvikling og optimering 
  Mængden af data vokser og vokser, og det er derfor vigtigt med et godt databasedesign. Denne fagpakke giver et dybt teknisk kendskab til, hvordan databaser kan designes og anvendes effektivt i en softwarearkitektur.

 • Sikker softwareudvikling 
  Selv små softwarefejl kan føre til en alvorlig sikkerhedsrisiko for dem, der bruger din software. Forstå, hvordan fejl kan opstå, og lær at gennemføre en udviklingsproces med fokus på sikkerhed fra start til slut. Fagpakken kan indgå i en specialisering i it-sikkerhed. 

 • Modeldrevet, komponentbaseret udvikling af indlejret software
  Kompleksiteten i og kravene til indlejret software bliver stadigt større. Med viden om modeldrevet, komponentbaseret udvikling får du redskaberne til at teste og skabe robuste systemer.

  Softwarearkitektur i praksis 
 • Hvis du gerne vil sikre bedre oppetid, hurtigere performance og lettere vedligeholdelse af dine softwaresystemer, så har det stor betydning, hvordan du designer din softwarearkitektur. Få brugbare redskaber til udvikling af større it-systemer på denne fagpakke.

Brug for at printe en flyer for en af de aktuelle fagpakker? Download flyers her.


Ønsker du vejledning, er du meget velkommen til at kontakte It-vest eller et af de tre universiteter.


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik