PRESSEMEDDELELSER OM MASTER I IT

It-vest udsender pressemeddelelser om masteruddannelsen i it, når det er relevant.

Herunder kan du finde pressemeddelelserne udsendt siden forberedelserne til uddannelsens start i 2006.

Masteruddannelse er benzin på den digitale motor
Dimittend nr. 300 er netop udklækket på Master i it. At få styrket sine it-kompetencer er både en god investering for den enkelte, for arbejdspladsen og for samfundet som helhed.
6. marts 2018

Specialist i it-sikkerhed klar til erhvervslivet
Den første dimittend med specialiseringen i it-sikkerhed under masteruddannelsen i it er netop blevet færdig. 
23. juni 2017

Master i it nr. 200 til de danske virksomheder
Populær masteruddannelse sikrer virksomhederne højtuddannede it-medarbejdere med stærkt efterspurgte kompetencer.
17. november 2015

Universiteter hjælper virksomheder til at tage kampen op mod it-kriminalitet
Nyt masteruddannelsesforløb skal klæde private og offentlige virksomheder på til at sikre sig mod den stigende mængde af stadigt mere avancerede trusler og angreb, som deres it-systemer bliver udsat for.
17. marts 2015

It udfordrer arbejdsdelingen i sundhedssektoren
Aarhus Universitet er klar med uddannelse til dem, der skal være med til at sikre, at EPJ og andre digitale løsninger bliver indført med succes i sundhedsvæsenet. Det kræver nemlig gensidig tilpasning af teknologi og organisation.
11. maj 2010

Master i it har ramt plet i it-professionelles behov
Masteruddannelsen i it har ramt et stort behov for efteruddannelse blandt dem, der arbejder professionelt med it. Mere end 600 har meldt sig til uddannelsen siden starten for fire år siden. To tredjedele arbejder i private virksomheder.
4. november 2009

It-medarbejdere vil lære om ledelse og forretning
Interessen for at kunne forstå og udvikle samspillet mellem it og forretning boomer på masteruddannelsen i it ved de vestdanske universiteter. Næsten to ud af tre ansøgere til uddannelsen denne sommer har valgt fag inden for organisation.
2. juli 2009

Flere højtuddannede til it-branchen
Universiteterne i It-vest samarbejdet tilbyder nu datamatikere brobygningsforløb, der giver dem adgang til masteruddannelsen i it. Dermed kan datamatikerne få en universitetsuddannelse, samtidig med at de passer deres arbejde, og virksomhederne kan straks få glæde af medarbejdernes nye kompetencer.
5. september 2007

Behovet for it-kompetencer har ændret sig
It-brugernes behov for nem og sikker interaktion samt organisationernes behov for, at it-systemerne bidrager til innovation og udvikling, stiller nye krav til it-medarbejderne, der skal kunne mere end at programmere. Ny efteruddannelse har vist, at it-professionelle har stor interesse i at udvikle sig fagligt.
23. april 2007

Gymnasielærere klædes på til it-fag
Fem universiteter i Danmark er nu klar med et undervisningstilbud, der skal give gymnasielærere kompetencer til at undervise i de nye eller reviderede it-fag, der blev indført med gymnasiereformen for halvandet år siden. Tilbuddet omfatter et grundforløb specielt tilrettelagt for gymnasielærerne – suppleret med fag fra masteruddannelsen i it.
7. januar 2007

70 er klar til ny it-efteruddannelse
Indtil videre har cirka 70 it-medarbejdere meldt sig til at starte på fagpakker eller enkeltfag ved den nye master i it, og flere kan nå at komme til, inden undervisningen starter omkring 1. februar. It-vest direktør Gitte Møldrup glæder sig over, at der har været en ligelig interesse for fag fra de tre specialiseringer på uddannelsen: Softwarekonstruktion, Organisation samt Interaktionsdesign & multimedier.
23. december 2005

It-master for erfarne it-folk
Den nye masteruddannelse i it, som universiteterne i It-vest samarbejdet står bag, giver personer, der arbejder med it, mulighed for både at gå i dybden inden for deres it-faglige område og at vælge fag, der giver dem et større spekter på deres it-faglighed.
25. oktober 2005

Universiteterne vil udvikle erhvervslivets it-kompetencer
Universiteterne i Vestdanmark samler deres spidskompetencer inden for it og har i samarbejde med erhvervslivet udviklet indholdet i en fleksible efteruddannelse, som it-medarbejdere kan følge samtidig med, at de passer deres job. Uddannelsen er sidst i juni godkendt af Videnskabsministeriet.
30. juni 2005


It-vest - samarbejdende universiteter · Åbogade 15 · 8200 Aarhus N · tlf. 7027 6850 · it-vest(at)it-vest.dk · www.it-vest.dk

Cookie- og privatlivspolitik